Bruk av infomasjonskapsler på salmar.no

Dette er regulert i ekomlovens bestemmelse om vilkår knyttet til lagring av opplysninger i kommunikasjonsutstyr – den såkalte «cookie-paragrafen», jf. ekomloven § 2-7b.

Bruken av informasjonskapsler (cookies) medfører ikke at personlig eller identifiserende informasjon blir lagret.

Polylang plugin
Denne informasjonskapselen er satt av Polylang-plugin, levert fra WP SYNTEX for WordPress-drevne nettsteder. Informasjonskapselen lagrer språkkoden til den siste besøkte siden.

Facebook
fr
Informasjonskapselen er satt av Facebook til å vise relevante annonser til brukerne og måle og forbedre annonsene. Informasjonskapselen sporer også oppførselen til brukeren på nettet på nettsteder som har Facebook-piksel eller Facebook sosial plugin.

_fbp
Denne informasjonskapselen er satt av Facebook til å levere reklame når de er på Facebook eller en digital plattform drevet av Facebook-annonsering etter å ha besøkt dette nettstedet.

Google Analytics
_gid
Denne informasjonskapselen er installert av Google Analytics. Informasjonskapselen brukes til å lagre informasjon om hvordan besøkende bruker et nettsted og hjelper til med å lage en analyserapport om hvordan det fungerer med nettstedet. Dataene som samles inn inkluderer antall besøkende, kilden de har kommet fra, og sidene som ble besøkt i anonymisert form.

_ga
Denne informasjonskapselen er installert av Google Analytics. Informasjonskapselen brukes til å beregne data om besøkende, økt, kampanje og holde oversikt over bruken av nettstedet for nettstedets analyserapport. Informasjonskapslene lagrer informasjon anonymt og tildeler et tilfeldig generert nummer for å identifisere unike besøkende.

Google Universal Analytics
Disse informasjonskapslene er installert av Google Universal Analytics for å avbryte forespørselstakten for å begrense innsamlingen av data på nettsteder med høy trafikk.

doubleclick.net
Denne informasjonskapselen er satt av doubleclick.net. Formålet med informasjonskapselen er å bestemme om brukernes nettleser støtter informasjonskapsler.