Personvernerklæring og bruk av informasjonskapsler

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan SalMar ASA tar vare på personopplysninger enten det er som kunde eller som besøkende som sender epost eller fyller ut et skjema via våre nettsider.

En personopplysning er enhver opplysning som kan knyttes til en enkeltperson, direkte eller indirekte, herunder navn, postadresse, e-postadresse, IP-adresse og mobilnummer. All bruk av personopplysninger (innsamling, registrering, lagring, sammenstilling og utlevering) regnes som behandling av personopplysninger.

SalMar ASA, ved konsernsjef Gustav Witzøe, er behandlingsansvarlig for personopplysninger vi samler inn i forbindelse med administrasjon av kundeforhold eller bruk av våre nettsider.

Ved inngåelse av samarbeid med SalMar ASA innhenter vi, lagrer og behandler personopplysninger for å kunne oppfylle en avtale. Dette er informasjon kunde frivillig gir fra seg og er nødvendig for å kunne administrere kundeforholdet. I et kundeforhold er vi pålagt å innhente opplysninger som navn, adresse, e-post, organisasjonsnummer og øvrig nødvendig informasjon. Disse opplysningene benytter vi kun for å behandle et kundeforhold.

SalMar ASA har databehdandleravtaler med de samarbeidspartnere og leverandører som på grunn av administrasjon av kundeforhold har tilgang til personopplysninger.

Ved å sende epost eller fylle ut et skjema via salmar.no legger du frivillig igjen den informasjonen vi trenger for å kontakte deg. All informasjon lagres på krypterte servere og brukes kun til å kontakte deg i henhold til ditt ønske.

Ved å bruke våre nettsider aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med denne personvernerklæringen.

Vi vil til enhver tid gjøre vårt beste for å følge gjeldende regelverk for personvern. Har du spørsmål er du velkommen til å sende oss en e-post på salmar@salmar.no eller ringe tlf. +47 72 44 79 00.

Bruk av informasjonskapsler

Dette er regulert i ekomlovens bestemmelse om vilkår knyttet til lagring av opplysninger i kommunikasjonsutstyr – den såkalte «cookie-paragrafen», jf. ekomloven § 2-7b.

Bruken av informasjonskapsler (cookies) medfører ikke at personlig eller identifiserende informasjon blir lagret.

Polylang plugin
Denne informasjonskapselen er satt av Polylang-plugin, levert fra WP SYNTEX for WordPress-drevne nettsteder. Informasjonskapselen lagrer språkkoden til den siste besøkte siden.

Facebook
fr
Informasjonskapselen er satt av Facebook til å vise relevante annonser til brukerne og måle og forbedre annonsene. Informasjonskapselen sporer også oppførselen til brukeren på nettet på nettsteder som har Facebook-piksel eller Facebook sosial plugin.

_fbp
Denne informasjonskapselen er satt av Facebook til å levere reklame når de er på Facebook eller en digital plattform drevet av Facebook-annonsering etter å ha besøkt dette nettstedet.

Google Analytics
_gid
Denne informasjonskapselen er installert av Google Analytics. Informasjonskapselen brukes til å lagre informasjon om hvordan besøkende bruker et nettsted og hjelper til med å lage en analyserapport om hvordan det fungerer med nettstedet. Dataene som samles inn inkluderer antall besøkende, kilden de har kommet fra, og sidene som ble besøkt i anonymisert form.

_ga
Denne informasjonskapselen er installert av Google Analytics. Informasjonskapselen brukes til å beregne data om besøkende, økt, kampanje og holde oversikt over bruken av nettstedet for nettstedets analyserapport. Informasjonskapslene lagrer informasjon anonymt og tildeler et tilfeldig generert nummer for å identifisere unike besøkende.

Google Universal Analytics
Disse informasjonskapslene er installert av Google Universal Analytics for å avbryte forespørselstakten for å begrense innsamlingen av data på nettsteder med høy trafikk.

doubleclick.net
Denne informasjonskapselen er satt av doubleclick.net. Formålet med informasjonskapselen er å bestemme om brukernes nettleser støtter informasjonskapsler.