Styret

Leif Inge Nordhammer

Styreleder

Nordhammer var konsernsjef i SalMar fra 1996 til 2016, med opphold fra juli 2011 til januar 2014. I dag jobber han i sitt investeringsselskap LIN AS og er styremedlem i Kverva AS. Han har omfattende erfaring fra lederstillinger i flere selskaper innen oppdrettsnæringen, og har jobbet i næringen siden 1985. Tidligere arbeidsgivere inkluderer Sparebank 1 Midt-Norge, E. Boneng & Sønn, Frøya Holding AS/ og Hydro Seafood AS. Nordhammer er utdannet fra Forsvaret, Trondheim Økonomiske Høyskole og Universitetet i Trondheim. Nordhammer har sittet i styret til SalMar siden juni 2020.

Nordhammer eier indirekte 1,61% av aksjene i SalMar ASA. Eier 99,1 % av aksjene i LIN AS. LIN AS eier 1,10% av aksjene direkte i SalMar ASA og indirekte eier LIN AS 0,51% av aksjene i SalMar ASA gjennom 1% eierandel i Kverva AS, som igjennom Kverva Industrier AS eier 50,88% av aksjene i SalMar ASA.

Nasjonalitet: Norsk statsborger og bosatt i Norge
Uavhengig: Nei

Margrethe Hauge

Styremedlem og leder av revisjons- og risikoutvalget

Margrethe Hauge er CEO i Goodtech ASA, og har innehatt ledende stillinger innen produksjon, verdikjede, tjenester og salg innen akvakultur, landbruk, maritim og olje- og gass industrier. Hun har innehatt posisjon som CEO i Teknisk Bureau AS, Regional Managing Director – Nordic & Germany at MRC Global Inc. og Executive Vice President Services i TTS Group ASA. Hun har også hatt flere ledende stillinger i Kverneland Group. Hauge startet sin karriere i Norsk Hydro ASA. Hun er styremedlem i Borregaard ASA og GIEK. Hun er utdannet siviløkonom fra University of Mannheim, Tyskland.

Nasjonalitet: Norsk statsborger og bosatt i Norge
Uavhengig: Ja

Magnus Dybvad

Styremedlem og medlem av revisjons- og risikoutvalget

Magnus Dybvad har jobbet 10 år i Kverva og er i dag investeringsdirektør i selskapet. I Kverva har han jobbet med transaksjoner, eksisterende investeringer og markedsanalyser med spesielt fokus på laks. Arbeidet med porteføljeselskapene har omfattet både forretningsutvikling, M&A og strategiutvikling. Magnus Dybvad startet sin yrkesaktive karriere med aksjeanalyse i First Securities i 2008. Han er sivilingeniør fra NTNU (Industriell økonomi og Teknologiledelse) med utveksling i Canada.

Dybvad eier indirekte 0,02% av aksjene i SalMar ASA. Han eier 100 % av aksjene i Acertar AS som indirekte eier 0,02% av aksjene i SalMar ASA gjennom 0,04% eierandel i Kverva AS, som igjennom Kverva Industrier AS eier 50,88% av aksjene i SalMar ASA.

Nasjonalitet: Norsk statsborger og bosatt i Norge
Uavhengig: Nei

Tone Ingebrigtsen

Ansattrepresentant

Tone Ingebrigtsen er utdannet fiskehelsebiolog fra Norges fiskerihøgskole, og har i tillegg en MBA i strategi og ledelse fra Handelshøgskolen i Bodø. Hun startet sin arbeidskarriere i havbruksnæringa i 2006, og har tidligere jobbet i Europharma (nå Stim) og Labora AS. Tone jobber i dag som fagleder fiskehelse i SalMar Farming region nord, hvor hun har vært ansatt siden 2014.

Nasjonalitet: Norsk statsborger og bosatt i Norge.

Aksjer: 304
RSU-Rettigheter: 1592

Simon Søbstad

Ansattrepresentant

Simon Søbstad startet sin karriere i SalMar i februar 2007. Siden det har han hatt en rekke roller innen salg & industri.

Nasjonalitet: Norsk statsborger og bosatt i Norge

Aksjer: 0
RSU-Rettigheter: 2 367