Hopp til innhold

Personvern­erklæring

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan SalMar ASA tar vare på personopplysninger enten det er som kunde eller som besøkende som sender epost eller fyller ut et skjema via våre nettsider.

En personopplysning er enhver opplysning som kan knyttes til en enkeltperson, direkte eller indirekte, herunder navn, postadresse, e-postadresse, IP-adresse og mobilnummer. All bruk av personopplysninger (innsamling, registrering, lagring, sammenstilling og utlevering) regnes som behandling av personopplysninger.

SalMar ASA, ved konsernsjef Frode Arntsen, er behandlingsansvarlig for personopplysninger vi samler inn i forbindelse med administrasjon av kundeforhold eller bruk av våre nettsider.

Ved inngåelse av samarbeid med SalMar ASA innhenter vi, lagrer og behandler personopplysninger for å kunne oppfylle en avtale. Dette er informasjon kunde frivillig gir fra seg og er nødvendig for å kunne administrere kundeforholdet. I et kundeforhold er vi pålagt å innhente opplysninger som navn, adresse, e-post, organisasjonsnummer og øvrig nødvendig informasjon. Disse opplysningene benytter vi kun for å behandle et kundeforhold.

SalMar ASA har databehandleravtale med de samarbeidspartnere og leverandører som på grunn av administrasjon av kundeforhold har tilgang til personopplysninger.

Ved å sende epost eller fylle ut et skjema via salmar.no legger du frivillig igjen den informasjonen vi trenger for å kontakte deg. All informasjon lagres på krypterte servere og brukes kun til å kontakte deg i henhold til ditt ønske.

Ved å bruke våre nettsider aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med denne personvernerklæringen.

Vi vil til enhver tid gjøre vårt beste for å følge gjeldende regelverk for personvern. Har du spørsmål er du velkommen til å sende oss en e-post på salmar@salmar.no eller ringe tlf. +47 72 44 79 00.